Házirend

Kedves Vendégeink!

Az alábbi házirend a stúdió és a vendégek érdekében – a szolgáltatások zökkenőmentes igénybevétele érdekében készült. Az időpontfoglalással és a szolgáltatások igénybevételével a házirend automatikusan elfogadásra kerül.

  1. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a megbeszélt időpont előtt legalább 5 perccel érkezzenek. (átöltözés, állapotfelmérés, beleegyező nyilatkozat kitöltése, mosdó, stb)
  2. A stúdióban kötelező a cipő levétele, papucsot biztosítunk minden kedves vendégünk számára.
  3. Késés esetén a következő vendég iránti tiszteletből a kezelési idő a késés időtartamával megrövidül. Kérjük szíves megértésüket, ez a pont a vendégeink érdekeit (is) szolgálja.
  4. Szigorú higiéniai előírásaink biztosítása miatt kisállat nem hozható a stúdióba.
  5. 24 órán belüli lemondás esetén, az előjegyzett szolgáltatás 50 %-a térítendő, bérlet esetén pedig 1 alkalom levonásra kerül.
  6. A kezelés-sorozat folyamatossága és hatásfoka érdekében ajánlott a következő időpontot/kat előre lefoglalni.
  7. Fertőző vagy lázas betegség esetén tilos a stúdió látogatása. Az esetleges egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok esetén semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.
  8. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a Sars-cov 19 vírussal kapcsolatosan felelős magatartást tanúsítani szíveskedjenek.
  9. Bérleteink, ajándékutalványaink a vásárlástól számított 1 évig érvényesek. Lejárati időn túl nem áll módunkban a kezelés folytatása, ajándékutalvány elfogadása.
  10. Jelen házirend 2021. március 01-től érvényes.

Köszönjük, hogy házirendünk elolvasásával és betartásával elősegíti stúdiónk zökkenőmentes működését!

Várjuk sok szeretettel!

Wächter Judit

testkezelő terapeuta