Anti-aging kezelésünk hatására a bőr feszesebb és bársonyosabb lesz, az arc, a nyak és a dekoltázs bőre megfiatalodik, hidratáltabb lesz, a finom ráncok kisimulnak.

  • megereszkedett, öregedő, ráncosodó, vitalitását vesztett, érett bőrre, amelyen már jól láthatóak az öregedés jelei
  • csökkenti a bőr fáradtságát, face lift” hatás, az arcvonások láthatóan megemelkednek
  • serkenti a sejtanyagcserét, elősegíti a bőr revitalizálását
  • kisimítja a bőrfelszínt, csökkenti a ráncokat, feszesíti, puhává, tömörré és üdévé teszi a bőrt
  • növeli a bőr hidratációját, segít lelassítani az öregedési folyamatokat, puhítja a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét.
  • erősíti a bőr immunvédelmét és természetes védekező képességét.

Hogyan működik a Jade kő?

A gyógynövény olaj és a szisztematikus mozdulatokkal megvalósított mechanikai ingerlés együttes hatására a meridiánokban az energia ellátás fokozódik, a pangások megszűnnek. A különleges gyógynövény olajnak köszönhetően erőteljes méregtelenítési folyamatok indulnak be, melyek tehermentesítik a szerveket és az egész szervezetet. A módszer egyszerű és biztonságos, hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, hiszen napjainkig fennmaradt.

Jade ásványt, már őseink is használták. Távol-Keleten szerencsehozó amulettként viselték, de már jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását is. Méregtelenítő hatása van, serkenti a mellékvesék működését, sejtregeneráló, gyorsítja a sebgyógyulást. A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet. A szívcsakra egyik kristálya.

Ha a dél-kelet ázsiai emberekre gondolunk, sokaknak a kortalan külső jut elsőként eszébe. A keleti ember arca sima, ránctalan, kortalan, egyszerűen szép. Ennek egyik titka a Gua-Sha. Sok keleti gyógymód a hatás-ellenhatás módszerére épül, azaz nem a betegséggel foglalkoznak, hanem előidéznek egy kisebb problémát lokálisan, amire a szervezet reagál. A Gua-Sha masszázs is így működik. Ez egy olyan „technika”, amire a szervezet méregtelenítése és anyagcsererendszere beindul. A módszer ősi megfigyeléseken alapul és a mai napig népszerű keleten. A kezelés egy speciális jade kővel a meridiánokon, és az azokon elhelyezkedő akupresszúrás pontokon történik.
A Gua-Sha masszázs javítja a metabolikus folyamatokat a bőrben, segíti a méreganyagok kiürülését. A kezelés során használt magas hatóanyag tartalmú olaj tovább fokozza a Gua-Sha rendkívüli hatását.

A szépségipar új generációs, kémiai hatóanyagok nélkül is igen hatékony anti-aging és bőrregeneráló eszközei úgy működnek, hogy maximálisan kihasználják a bőrünk saját önmegújító képességét, azaz nincs szükség másra, csak az általuk leadott közvetlen, fizikai ingerre, és máris turbó üzemmódra kapcsol a kollagéntermelődés emellett a szövetek vízmegtartó képessége is. Ez a fajta bőrfiatalítás kúraszerűen alkalmazva a leghatékonyabb, hiszen az eszköz egyre éberebbé teszi az úgynevezett fibroblasztsejteket, amelyek a bőr rugalmasságáért felelősek. A kezelés nagy előnye még, hogy télen-nyáron egyaránt végezhető, a bőr utána nem igényel a szokásosnál körültekintőbb fényvédelmet.

Az anti-aging masszázs hatásai:

Látványos anti-aging kezelés, mely csökkenti a ráncokat, emeli, feszesíti a megereszkedett bőrt, passzívan tornáztatja az arcizmokat, azonnal csökkenti a szem alatti duzzanatokat, a fáradt, stresszes bőrt energetizálja.