Szolgáltatásaink

Amiben segítséget nyújtunk

Szolgáltatásaink

LPG alakformálás

Az LPG technológia – az egyedi motorizált görgős vákuumos eljárással – lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését. A zsírsejteket glicerinre és zsírsavra bontja, így karcsúsító hatást végez. A kezelés 100%-ban természetes, mivel a különböző manőverekkel kötőszöveti mechanikai masszázst érünk el. A három dimenziós kezelés mobilizálja, feszesíti, fogyasztja,  újjá formálja, ellazítja  és pihenteti a testet. A szabadalmaztatott egyedülálló kezelőfejeknek köszönhetően  a technológia  világelső a testkezelésben.

Tudjon meg többetTudjon meg többet

Diamond peel

A vákuumos, gyémánt-fejes mikrodermabrázió egy speciális bőrcsiszolási eljárás, a legjobb megoldás a bőr legfelső rétegének eltávolítására, amelynek eredményeként a bőr bársonyossá, rugalmasabbá válik. Az eljárással mechanikusan csiszoljuk le a felső bőrréteget s mivel a készülék nem áramló porral működik, nincs por-veszély, és a szem körül, a szemhéjakon is kezelhetünk vele.

Tudjon meg többetTudjon meg többet

Body wrapping

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.

Tudjon meg többetTudjon meg többet

IPL tartós szőrtelenítés

Akinek folyamatosan gondot jelentenek az újból és újból megjelenő szőrszálak, akinek napról-napra vagy hétről-hétre folyamatosan csipeszelnie, gyantáznia vagy netán borotválkoznia kell, akkor a legjobb megoldás a villanófényes tartós szőrtelenítés. Az IPL nem megfelelő mindenki számára. Sötétbarna, vagy fekete szőrzet, és világos bőr esetén a leghatékonyabb a kezelés. Az eszköz nem hatékony a nagyon szőke, vörös, szürke és fehér (ősz) színű szőrzeten, mert a kisebb mennyiségű melanin nem nyeli el a fényenergiát. Mivel a sötét bőrben több a melanin, a biztonságos mennyiségnél több fényenergiát nyel el, amitől a bőre megéghet! A szőr növekedési üteme, aktív-passzív fázisai egyénenként, és testtájanként is különbözőek. (hónalj, lábszár, bikiniterület). Mivel csak a növekedési fázisban lévő szőrszálak fogékonyak a fénnyel végzett kezelésre, ezért több kezelésre lesz szükség ahhoz, hogy bőre mindig selymes legyen.

Tudjon meg többetTudjon meg többet

Anti-aging kezelés

Anti-aging kezelésünk hatására a bőr feszesebb és bársonyosabb lesz, az arc, a nyak és a dekoltázs bőre megfiatalodik, hidratáltabb lesz, a finom ráncok kisimulnak.

Tudjon meg többetTudjon meg többet

Kavitációs ultrahang

  • Helyi zsírbontás magas intenzitású fókuszált ultrahanggal
  • A kavitáció során buborékok milliói keletkeznek, majd pukkannak el, szétbombázva ezzel a zsírsejteket a sejtmembránnal együtt.
  • a kezelés alatt hallható a szövetek által vezetett tipikus csipogó zaj és enyhe melegérzet, esetenként enyhe bizsergés
  • Cellulit csökkentésére
  • Bőrfeszesítésre
  • Problémás területek tartós kezelésének lehetősége
  • Nem áll fenn semmiféle szennyeződés veszélye
  • Non-invazív eljárás
  • Jól tolerálható
Tudjon meg többetTudjon meg többet

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK

A rádiófrekvenciás kezelés az egyik legmodernebb technológia arra, hogy a bőr állapotát javítsa. A kezelés egy orvosi rádiófrekvenciás eszközzel történik, melynek során felmelegítjük a bőrt körülbelül 40-42 °C fokra. A kezelés hihetetlenül kellemes (meleg) érzés, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új csúcstechnológiának.

Tudjon meg többetTudjon meg többet

Dermiocare

Az emberek a Földön elektromosan pozitív töltéssel rendelkeznek. Az anyagcsere egyensúlyához pedig negatív töltés szükséges, amit az oxigén biztosit. Habár elegendő oxigén vesz körül bennünket, mégis csak egy bizonyos mennyiség hasznosul, ami idősebb korban már nem elegendő. A belső szerveinknek több energiára van szüksége, így bőrünknek nem marad elég. Ekkor a bőr elektromos töltöttsége megváltozik, nem lesz elegendő sejtosztódás, aminek következtében bőrünk vékonyabb lesz, elveszíti rugalmasságát. A modern életvitel, a túlzott húsfogyasztás, mozgásszegény életmód a szervezet elsavasodásához vezet. Ez az eljárás ezt a negatív töltést, elektromos energiát külsőleg, közvetlenül biztosítja bőrünknek.

Tudjon meg többetTudjon meg többet

Dr. Life hullámmasszázs

A Doctor Life nyirokmasszázs eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer által irányított, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes, pozitív hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

Tudjon meg többetTudjon meg többet
Akcióink

Szezonális ajánlataink

További árakért kérjük látogasson el az Áraink menübe.
80 000 Ft
„Feszes test relax program” (60 perc)

Body Wrapping 10 alkalom+ 2 alkalommal AJÁNDÉK relaxáló arcmasszázs (30 perc)

78 000 Ft
„Body shaping” (80 perc)

Kavitációs Ultrahang + Body Wrapping 6 alkalom

50% kedvezmény
„Last minute”

Tartós szőrtelenítés IPL technológiával bármely területen most 50% kedvezménnyel

89 000 Ft
„Has szobrászat”(50 perc)

SPA RF + LPG/Body Wrapping 6 alkalom

185 000 Ft
„Perfect body” (100 perc)

LPG + Body Wrapping 12 alkalom