Alkalmazási területek

zsírbontás/méretcsökkenés
cellulit csökkentés
salaktalanítás/nyirokmasszázs
lábfájdalmak/lábdagadás kezelése
mélyvénás trombózis megelőzése
más alakformáló kezelések eredményeinek, hatékonyságának növelése

Esztétikai és általános alkalmazások

Salaktalanítás, narancsbőrkezelés, karcsúsítás, nyirok- és vérkeringés fokozása, relaxáció és stresszoldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók javítása, izomláz, gyulladás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, más testkezelő módszerekkel együtt alkalmazva az eredmények jelentős növekedése várható.

Működési elv

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulitproblémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó, és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.

Innovatív nyomásterápia nyirokmasszázzsal

A Doctor Life nyirokmasszázs eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer által irányított, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes, pozitív hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.